12. Familia lui Dumnezeu

Acum că ai descoperit puterea vindecătoare a iertării lui Dumnezeu și puterea Euharistiei de a schimba viața, este un moment bun să te gândești la motivul pentru care Dumnezeu te-a binecuvântat în atâtea feluri. Dumnezeu te-a binecuvântat pentru că te iubește. Te-a binecuvântat pentru că dorește să ai o viață extraordinară aici pe pământ și să trăiești în ceruri cu El pentru totdeauna. Și Dumnezeu te-a binecuvântat pentru că te-a făcut pentru misiune.

Dumnezeu îi dă fiecărei persoane o misiune. S-ar putea să îți ia ceva timp până să îți dai seama exact la ce misiune te cheamă Dumnezeu, dar ai aflat deja despre cea mai importantă parte a misiunii tale: să duci iubirea lui Dumnezeu tuturor celor pe care îi întâlnești. Ai fost făcut pentru misiune. Dumnezeu nu te-a făcut doar ca să te distrezi. Nu te-a creat pentru a-ți pierde timpul cu lucruri superficiale. Dumnezeu te-a creat pentru misiune.

Ești la capitolul 12,
„Familia lui Dumnezeu”,
din secțiunea pentru
Prima Împărtășanie.

12.1. Făcut pentru misiune

Dumnezeu nu te-a creat ca să pierzi vremea cu lucruri superficiale. Fiind în întârziere pentru un proiect special de slujire, Sarah trebuie să îi trezească pe somnorosul Ben și pe Hemingway.

2m 56s

video
play-rounded-fill

12.2. Familia ta parohială

Isus i-a trimis pe discipolii Săi în lume să împărtășească iubirea și mesajul Său cu fiecare persoană, din fiecare țară. Ben ne amintește că porunca lui Isus este valabilă și pentru noi, astăzi.

5m 53s

video
play-rounded-fill

12.3. Mergi și schimbă lumea

Știi care este cea mai puternică abilitate a ta? Sr. Rosa ne descoperă ocazia uimitoare pe care o avem cu toții de a avea un impact pozitiv în viețile altora, indiferent de vârsta pe care o avem.

5m 47s

video
play-rounded-fill

12.4. Puterea rugăciunii

Înainte să înceapă lucrul la un proiect social, Ben, Sarah și prietenii lor explorează puterea rugăciunii împreună cu sr. Rosa.

4m 48s

video
play-rounded-fill

12.5. Din Biblie: Voi fi mereu cu voi

Într-o pauză de la repararea casei domnului Fitzgerald, Ben, Sarah și prietenii lor sunt surprinși să afle că toți avem un rol de jucat în a împărtăși lumii iubirea lui Dumnezeu.

7m 10s

video
play-rounded-fill

12.6. Încrederea în Dumnezeu

Pr. Tom, sr. Rosa, Max, Jessica, Tiny, Isabella, Elijah și chiar și Hemingway împărtășesc câteva cuvinte de înțelepciune și încurajare.

5m 59s

video
play-rounded-fill

12.7. Rugăciunea de final

Îngerii și sfinții din cer se bucură și se roagă pentru tine, ca să devii cât mai bun! Ben și Sarah ne conduc în rugăciune, invocând îngerii și sfinții să continue să se roage pentru noi.

3m 29s

video
play-rounded-fill
Dacă nu se vede subtitrarea (și/sau alte probleme tehnice)...

Click pe butonul CC din banda de jos a materialului video și alegeți „Română”. Butonul de după CC vă permite să măriți videoul pe tot ecranul: calitatea video se va regla la maxim după câteva secunde. Nu uitați că materialele video ale acestei serii le puteți vedea cu subtitrare doar pe acest site (pe YouTube nu sunt subtitrate).

12. Familia lui Dumnezeu

Hide picture